15-04-08

Cordoba

hey allemaal,

Het afgelopen weekend ben ik naar Cordoba geweest. Cordoba is een provincie in het midden van Argentina en de hoofdstad, kan het nog origineler heet ook Cordoba.

Ik ben daar dus voor het weekend naartoe geweest, we zijn zaterdag om 3u 's nachts vertrokken en maandag om 1.30u waren we terug. Ik ben samen met Gabriel, zijn vrouw Valeria en hun jongste dochtertje die juist 1 jaar geworden is; Jamin geweest.

Ge kunt het eigenlijk vergelijken met een weekend vanuit Belgie naar Zwitserland gaan, t'is ongeveer die afstand. Dus dat moet kunnen toch? In ieder geval ik heb dus Cordoba leren kennen, alle veel tijd heb ik niet gehad maar wat ik gezien heb van Cordoba was heel mooi.

En ja weeral een hele hoop nieuwe mensen leren kennen. Gabriel was daar naartoe geweest om een hond op te halen die iemand hem cadeau heeft gedaan en ondertussen dat hij daar toch was, had hij ook meegedaan aan een schietwedstrijd. Ik heb niet mee gedaan maar het was wel heel leerrijk, de kampioen van zuid amerika en dergelijken waren onderandere daar dus het niveau was heel hoog en dan moet ge observeren en dergelijke en ja k heb toch een aantal tips meegekregen.

Nu we sliepen in het huis van een kameraad van Gabriel en hij en zijn vrouw waren echt lieve mensen. De bedoeling was niet echt dat we naar het centrum enzo gingen maar toen ze hoorden dat ik nog nooit in Cordoba geweest was, hebben ze me direkt een rondleiding gegeven. Nog maar eens een voorbeeld van hoe geweldig warme personen die Argentijnen toch wel zijn.

En ja dus 2 dagen Cordoba, weer een nieuwe ervaring rijker.

En ondertussen is de herfst hier volop begonnen; vorige week was het nog een goeie 20 graden, ik denk zelfs meer en in 2 dagen tijd is de temperatuur 20 graden gezakt, voor belgie vallen de temperaturen goed mee maar als ge die hitte gewend zijt dan is het nu koud, ongelofelijk.

Maarja voor de rest is alles in orde, alles mooi, alles ok,

we zien ons,

El belga ( ja das mijn nickname hier, ook heel origineel Lachend )

21:05 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

HAPPY BIRTHDAY We proberen uw mama op alle mogelijke manier te bereiken (SMS, telefoon,...) maar zonder resultaat. Maar...... uw blog leest ze dus bij deze TANTE LYDIA NEN HELE DIKKE PROFICIAT met uwe verjaardag! Amai, 35 jaar ;-) en al zo ne flinke zoon! Geniet ervan!

Gepost door: Tante anneke | 17-04-08

De commentaren zijn gesloten.