24-02-08

christiaan goes to jujuy

hey iedereen,

Jaja eindelijk is het zover, ik ga eindelijk voor het eerst dat ik hier in argentinie ben uit de provincie tucuman richting Jujuy.

Het enigste nadeel is wel dat dat pas het 2de weekend van april is (nog overdreve lang). Dan ga ik namelijk meedoen aan mijn eerste wedstrijd skeet shooting en hellise. Jaja, ik was overdreve blij toen ik dat nieuws gisteren te horen kreeg. Ik krijg zelfs mijn eigen schietvest, helemaal compleet met op de achterkant christiaan baeten, Tucuman :-)

Natuurlijk ga ik daar niet veel bereiken, voorlaatste is al een tof resultaat maar ik kijk er echt naar uit.

Dat was eigenlijk alles wat ik jullie effe wilde laten weten,

tot de volgende,

Christiaan

17:59 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

skeet shooting en hellise Vrij vertaald: het lossen van scheten waarna de hel losbarst van de stank??? Of is het net iets te vrij vertaald??? Zoniet graag wat uitleg. Nu als het u mag interesseren, achter onze grond in Mettekoven is er een groot jachtgebied dus daar kunt ge ook komen schieten... op groot of klein wild.

Gepost door: Tante Anneke | 24-02-08

Dag vriend Als je al naar een wedstrijd gaat met de gedachte om daar tweede te worden in een op zijn kop gehouden klassement dan is het zelfvertrouwen niet erg hoog.
Wij zijn een tijd geleden een uitdaging aangegaan en die mikte toch veel hoger dan dit.
Een tip voor de wedstrijd.
Kom niet te bang aan de "aftrap", trouwens wie van de concurrenten kent de nobele onbende tegenstander uit de andere kant van de blauwe bol.
Een underdog kan soms heel verrassend uit de hoek komen.
Alleszins van ons allen heeeeeel veeeeel succes en moge de europeanen winnen.

Gepost door: Valerio | 02-03-08

Foto's Dag neefje

Zeg het schijnt dat gij een fotoestel hebt gekregen van oma en tantie maar ik denk dat dat stilaan aan het verroesten is... Met andere woorden, waar blijven die foto's van onze hippe neef in Argentina geflankeerd met een bende Argentijnse schonen/schones aan de hand....(voor mij liefst wat knappe Argentino's op de foto....) Laat uw "ouw" tantekes ook wat genieten hé...

Gepost door: Tante Anneke | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.