15-02-08

feliz San Valentin

hey iedereen,

Om te beginnen aan iedereen een gelukkige Valentijn toegewenst, ik hoop voor iedereen dat hij of zij deze dag bij zijn of haar geliefde heeft kunnen doorbrengen, dat jullie er iets speciaals van gemaakt hebben Knipoog

Alle iedereen buiten clara en laura want die weten dat de eerste de beste met wie ze door die voordeur komen, die moet eerst voorbij mij en als het een beer van een vent is langs papa gaan Tong uitstekend

In ieder geval hier is valentijn (of San Valentin) best wel belangrijk alle wat ik gezien heb doet toch iedereen overdreve veel moeite vandaag behalve mijn gastbroers want die doen niet mee aan zoiets gecomercialiceerd (of hoe ge het ook schrijft).

In ieder geval meer heb ik niet te schrijven over wat er nog allemaal gebeurd is, maar deze zaterdag ga ik voor het eerst in 9 maanden als ik geluk heb basketballlen, wel met mijn gastvader en niet in een club maar het is toch iets.

Voor de rest heb ik niet meer te vertellen maar ik dacht toch dat het  beter was om iets te schrijven op deze feestdag,

dus we zien ons,

Christiaan 

04:28 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Valentijn Hallo Christiaan,

Ik heb in jou tekst niets teruggevoden of die valentijn ook iets gekost heeft. (doordenkertje).
En trouwens als Laura en/of Clara een beste vriend vinden die geen beer is, hoe ga je die dan tegenhouden (hier aan de deur) als je in Argentinië zit. (2de doordenkertje)

Ik kan je ook al zeggen (en de rest van de wereld) dat je nog een extra maandje mag wachten tot je weer voet aan de grond zet. (3de doordenkertje.

groetjes
Papa

Gepost door: Papa | 15-02-08

Net alsof GIJ mijn toekomstige vriend gaat keuren... :-)
Ik doe nog altijd wat ik wil :D

Nog even en ge moet terug naar school!
Ohja, Clara heeft haar punten gekregen.
Ze was overal op geslaagd, enkel op fysica niet.
Maar het is nog niet zeker of ze herexamen heeft of niet.

Amuseer je nog!!

Groetjes Laura

Gepost door: Laura | 16-02-08

even nieuwsgierig Inderdaad hebt ge niet vermeld of ook gij aan de valentijn hebt meegedaan dat zouden er wel verschillende willen weten vemoed ik zo.
Maar ja als ge ons geen spannend verhaal wilt schrijven hebben we er het raden na, en ge weet al vlug gaat dat een eigen leven leiden.
En al zeker met al die doordenkertjes.
Nog vele grtjes.

Gepost door: tante Marleen | 19-02-08

Wie uuh wie uuh wie uuh Dat is het geluid van een ambulance waar ik zondag in lag. Inderdaad heb net een week ziekenhuis achter de rug (en een operatie). Zondag op een familiefeest ernstig ziek geworden en afgevoerd met de ambulance. Het is eens wat anders... Maar nu terug en moet dus dringend iets achter laten op uw blog.

Voor Valentijn volgend jaar heb ik een verzoekje. Wilde ge mij (en Johan) den Argentijnse tango leren? Schijnt dat dat nog al erotisch geïnspireerd is ;-) En laat uw zussen dat lief maar zelf zoeken want da's toch hopeloos ;-) En wat uw lief betreft, volgend schooljaar zo een lief meiske in wit verpleegsteruniformpke aan de haak slaan... Uniformen trekt aan dus ziet maar dat ge zelf ook zon een wit ding aantrejkt dan. Ze zullen op u af komen zoals vliegen op een pot stroop! Trouwens ik kn het weten want ik heb veel stagiaires gezien deze week waarvan ook een schoon manneke in het wit en toen moest ik aan u denken. Wie weet als ge nu niet daar zat, was ik misschien door u geholpen, dacht ik zo... Wat een extra aandacht zou dat betekent hebben (hahahaha)

Gepost door: Tante Anneke | 23-02-08

De commentaren zijn gesloten.