11-01-08

vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar

hey iedereen,

Ja een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar aan iedereen gewenst.

T'is effe geleden dat ik nog iets geschreven heb daarom dat ik nu dacht dat het toch wel eens tijd werd.

Ok over de feestdagen, kerstmis en nieuwjaar zijn hier toch iets anders dan in Belgie en dan vooral kerstmis.

Met kerstmis bleven we met de familie thuis. Mijn gastoma en tantes kwamen bij ons eten maar voor de rest niemand anders. Ik denk dat ze om 11u bij ons thuis aankwamen waarna we direkt gingen eten tot 12u. Om 12u wenste we aan iedereen een vrolijke kerst en dan wordt er hier vuurwerk afgestoken. En dan worden de cadeau's uitgedeeld, ik heb 2 t-shirts gekregen, en was er heel blij mee. En na een half uur gaat iedereen zijn eigen weg. Ik ben met mijn gastbroer naar kameraden geweest om daar dan verder te vieren. En rond 6u waren we terug thuis, en dat was min of meer kerstmis. Ik had eigenlijk niet echt een kerstgevoel, ik weet niet hoe het komt maar da is echt raar, het was geen echte kerst voor mij.

Dan met nieuwjaar zijn we naar de ouders van mijn gastvader geweest, weer rond 11u zoiets, ik vind toch dat ge een beetje vroeger der naartoe kunt gaan, maar dat is mijn bescheiden mening. Dus hebben we weer een uurke gegeten, en toen was het 12u. En hier wordt niet afgeteld he, mijn gastvader keek op zijn horloge en zei oh het is al na 12, alle gelukkig nieuwjaar dan he, en niemand zo echt whaaa gelukkig nieuwjaar, nee t was zo heel gewoon, bijna ongeinteresseerd. En daarna werd er vuurwerk afgeschoten, maar overdreve veel, echt niet normaal, wat er die nacht de lucht is ingegaan, het duurde een uur eer dat het merendeel gestopt was, en daarna ben ik naar het huis geweest van de gastfamile van christian uit denemarken waar ik een week mocht blijven toen ik geen gastgezin had, daar iedereen gelukkig nieuwjaar gewenst en toen zijn we naar het huis van de vriendin van een neef van de gastbroer van christian geweest (ja een mondvol he). En dat was nieuwjaar.

En dan de 4de ben ik met mijn gastbroer, christian uit denemarken met zijn gastbroer; guido en nog een kameraad die ook christian heet (veel christian's) naar San Pedro voor een week op vakantie geweest. We zijn naar een kamping geweest waar bijna alle jongere van tucuman naartoe gaan in de vakantie. Het was wel fijn, heb veel foto's genomen, alleen moesten we met 5 in een tent voor 3 personen slapen, da was echt de hel, maar da nemen we er graag bij. En dan was weer een nieuwe ervaring derbij.

Ja en nu ben ik terug thuis, ben nu wel overdreve moe, dus als mijn tekst niet echt veel samenhang heeft, niks van aantrekken, ik leg het wel fantsoenlijk uit als ik terug ben, wat al over een half jaar is, de tijd vliegt toch.

tot de volgende,

Christiaan

18:41 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dag vriend Eindelijk nog eens iets op de blog.
Ik dacht dat jij al in een diepe winterslaap lag.

Gepost door: valerio | 11-01-08

Ik kom met de deur binnen want het weekend gaat beginnen...de regenachtige dag van gisteren zullen we maar afsluiten met een lach en hopen op een beetje zon deze dag...lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 12-01-08

At last Dag neefje,

Ja Kerst is hier supergezellig dus dat maken we eind dit jaar wel weer goed! Hier zijn de feesten nog niet gestopt want ome Johan wordt 22/1 40 jaar en tantie wordt 80 jaar en zo blijven we maar eten en feesten (ik val in herhaling zekers?)! Ma ja het is hier al vreten wat de klok slaat...

Wat dat half jaar betreft...

We zijn al aan het aftellen om je terug te zien. Da's echt waar. Onze Lukas gaat u nie meer kennen hé dus naast wat tijd voor uw mama en papa en zussen ... moet ge hier in de vakantie toch wat komen logeren om bij tetteren!!! De kids hebben nieuwe bedden (hoogslapers) dus kan je daar onderin (rustig) maffen... allee als ge nog wilt komen logeren hé! En dan gaan we ons eens goed laten gaan met schransen (dat wil zeggen veeeel eten).

Nog even en dan zien we je weer life!

An en co

An

Gepost door: Tante Anneke | 13-01-08

hoi chris! alles goed daar??

Twas wel gek zo voor de eerste keer kerstmis bij oma vieren met alle kinderen aan tafel maar dan zonder christiaan om dieter en de tweeling in bedwang te houden (ik heb goed mijn best moeten doen om alles zonder brokstukken te laten verlopen ;) )!

Denk daar in Argentinië ook een beetje aan mij deze tijd van het jaar, want de toffe examens zijn weer bezig! Kheb er vandaag een gehad en dat ging echt heel goed. De volgende is 30 januari (dus ge weet wanneer ge eens aan uw nichtje moet denken he)!!

veel plezier nog..
xx
Lien

Gepost door: je nichtje | 18-01-08

De commentaren zijn gesloten.