11-12-07

update

hey,

nog effe vergeten te zeggen dat jullie misschien denken dat ik hier dood aant gaan ben van de hitte, wat in feite eigenlijk wel waar is, maar van tijd tot tijd, eigenlijk zelfs vaak regent het hier, niet normaal.

Ik denk dat we hier een moessonklimaart hebben ofzoiets want als t hier begint te regenen, na 2 minuten staan alle straten blank. Zo was ik de zaterdag met Christian en zijn gastbroer uit geweest naar een feest van zijn school om te vieren dat de vakantie begon, het was in feite heel saai maarja. En rond ik denk 4u begint het plots keihard te regenen ma echt overdreve, zo fel dat binnen in de zaal t water langs de muren naar binne sijpelde, feest dus gedaan en ja moesten we allemaal de regen in.

OK wij dachten daar lopen we snel doorheen, nemen een taxi en gaan naar huis. ja balle ja, ten eerste was er de eerste 3 blokken helemaal geen plaats om te schuilen en hebben we daar glijk 3 honde in de regen moeten lopen, en tegen de tijd dat we een plaats vonden om te schuilen waren we zo nat alsof dat we in een zwembad hadde gespronge dat t toch niks meer uitmaakte. OK wij hebbe dus 3 kwartier onder een veel te klein bushokske gestaan want er ware nog andere die eronder schuilde zodat we eigenlijk nog altijd nat werden hoewel da toch niks meer uitmaakte, hebben we op een taxi staan roepen, met onze armen gezwaaid, zoveel mogelijk geluid gemaakt maar geeneen taxi die 3 doorweekte jongens op wilde pikken.

OK wij dus besloten dat het toch geen avans meer had om langer te wachten, hebben we 12 blokken naar huis moeten lopen, geloof me da is ni dichtbij. En op somige plaatsen was het helemaal overstroomd dat t water bijna tot 10 centimeter onder onze knieen kwam, echt overdreve.

Wij kwame dus helemaal doorweekt thuis, ge kreeg u kleren nog ni es fantsoenlijk uit en verwacht ge dat ge een warme dus gaat neme om u op te warme en da vuil water van u af te krijge. Jaja denk maar nog es en keer, door de watreroverlast was bij ons het licht uitgevallen en dus ma met koud water gewassen en met kaarsen de weg door t huis gezocht en dan ma direkt onder de wol gekropen, was wel een nachtje.

En de volgende dag toen we aant eten waren, voelde we plots een aardschok, was ni zo heel fel ma gevoelde het huis toch wel schudden, weer een ervaring erbij.

JA dat herinerde ik me nog, ik denk k scshrijf het maar effe neer,

daag,

christiaan 

00:59 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Hey Christiaan!

We hebben 10 minuutjes pauze bij ICT ( we zitten maar met 3 man in de les, normaal moeten dat er ongeveer 20 zijn) de ideale gelegenheid om je blog nog eens te bezoeken!

Blij om te horen dat alles goed gaat!
Ook Tommy vraagt geregeld hoe het met je is in Argentinië.
Als je tijd hebt, zet dan eens wat foto's op je blog, ik ben benieuwd naar je gastgezin.
Amuseer je nog!!

Groetjes Laura

Gepost door: Laura | 13-12-07

Luister naar je zus En zet eens wat nieuwe foto's op het net ipv altijd te gaan schieten op duiven met of zonder klei ;-)

Gepost door: Tante Anneke | 20-12-07

wordt het niet HOOG TIJD? Om nog eens iets te schrijven, om uw familie en vrienden een geweldige kerst en eindejaar te wensen????????????????????????????????

Gepost door: Tante Anneke | 29-12-07

De commentaren zijn gesloten.