30-11-07

licht aan het einde van de tunnel

hallo iedereen,

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de mails en berichtjes met bemoedigende woorden. Het was een moeilijke tijd (en is het nog altijd voor mijn gastgezin) en dan is het altijd tof om een paar woordjes uit Belgie en zelfs uit Nederland te lezen dus bedankt daarvoor.

Ja over dat nieuwe gastgezin. Ja ik heb nog altijd geen nieuw gastgezin maar ik hoop dat daar binnenkort een einde aan gaat komen. Want yfu heeft mij verteld dat ik zelf ook een gastgezin mag zoeken. En dus k denk dat t eergisteren ofzo was, dat k met Jilles over de vakantie aant praten was en k zei hem dat k absoluut naar Rosario wil gaan en was k aant zeggen dat Florencia (van uit Belgie) haar familie en vrienden daar nog wonen en dan komt Jilles met het geweldige idee, ik snap zelfs niet hoe het komt dat ik daar nog niet op ben gekomen "waarom vraag je dan niet aan haar of zij iemand kent waarbij je kunt wonen?"

Ja die kerel, k kon die wel omhelzen, ik direkt naar huis gegaan, mail naar Florencia gestuurd, ook naar yfu om te vragen of dat wel mocht, en de volgende dag mail terug gekregen van yfu dat t mocht en van Florencia dat ze gaat zoeken voor een gezin in haar stad. OK ik weet wel dat er een kans bestaat dat dat niet gaat lukken, maar ik hoop overdreven van wel, dat zou zo geweldig zijn als ik naar daar zou kunnen gaan, echt waar ben nu dan ganse dag al de hele tijd aant hopen dat da zou lukken en ant wachten op een antwoord van "ja ik heb iemand gevonden bij wie je mag wonen", maar mocht het niet lukken dan begrijp k da wel (zou wel ontgoocheling zijn maarja asi es la vida) dus duim voor mij en voor Florencia dat ze iemand vind.

Maarja over andere dingen nu. Vandaag moet ik nog voor de laatste keer naar de school voor een of ander afsluitingsgedoe en daarna is het vakantie tot Maart. Echt geweldig, ik denk wel dat het raar gaat zijn zo kerstmis vieren in de hitte. Want ja het is warm, ma echt overdreve he. Vandaag is het 35 graden en het wort alleen ma warmer he ni te doen, en al die vieze insekten aken het er ni gemakkelijker op. K word echt gek van die muggen, en die gaan altijf voor mijn voeten, ik snap da ni he ma aaahhh t'is om gek van te worden. Maar in ieder geval da nemen we er ma bij zeker.

Ja k weet nog niet echt wat k ga doen in de zomer door da gedoe met verwisselen van gastgezin, wat ik wel weet is dat in februari we een yfu trip hebben doorheen het noorden van het land, volgens mij gaan we dan naar Cordoba, de watervasllen in het noorden, Salta en nog ergens anders naartoe.

Ja mijn inspiratie is eigenlijk op, ik laat wel nog weten wanneer er iets gebeurt, tot de volgende,

Chau

19:57 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Muggen en uw voeten Christiaan, uw voeten awel, ik zal het u even uitleggen... Maat 45 en meer tja die oppervlakte trekt aan hé!!! De mug hoeft zich dan maar minimaal te verplaatsen en heeft toch een groot afzetgebied ;-)

Hou je taai hé!

Gepost door: Tante Anneke & ome Johan | 30-11-07

Heey Christiaan!

Ik hoop echt voor jou dat het lukt om naar die stad te verhuizen! Trouwens ik lees dat je gek wordt van de muggen, kom gerust naar mij toe. Hier in het zuiden is het niet warmer dan 15 graden. Geen muggen, geen spinnen, oftewel geen insecten!

Dus bel me maar wanneer je komt;) Al moet het wel voor 25 december, want dan vertrek ik richting cordoba!

Spreek je snel!
xx

Gepost door: Inge | 03-12-07

De commentaren zijn gesloten.