30-10-07

eindelijk foto's

hey hey,

even een kort berichtje om te zeggen dat het me eindelijk gelukt is om foto's te plaatsen, met dank aan Niks, die nu in the USA zit die me dit had aangeraden.

http://picasaweb.google.es/christiaaninargentinie dit is de link, ook als je rechts bij de link mijn foto's drukt kom je op hetzelfde uit

Chau,

Christiaan

02:00 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Ik wens U een gezellige dag...liefs

Gepost door: Yolanda | 30-10-07

Fotomodel Wat ziet mijn lodderig oog??? schone signoritas met mooie tietas op de foto's??? Je kon het slechter getroffen hebben! Hier zijn mannen die de oudste zus ten zeerste zien zitten dus als ze daar niet aan de bak komt, breng ze gerust mee!

Gepost door: Tante Anneke | 30-10-07

Zo te zien is het daar wel een leuke bedoening.
De gastfamilie lijken mij wel toffe mensen.
Geniet nog goed van al het moois dat de natuur daar te bieden heeft (kijken mag .... aankomen maar een klein beetje natuurlijk ;-) )

Hou de eer van de vendeliers daar in Argentini

Gepost door: Peter Goris | 30-10-07

Dag Zoon Ik heb een zwaar weekend achter de rug. Zoals je bij Margo gelezen hebt: "kamp van het Weverke".
Oma was er niet bij maar wel 2 andere moeders: Els en Leen en dan nog Wolfgang en Benny. Het koken en zo was nu in handen van Els. Ze heeft dat zeer goed gedaan, alles was heel lekker. De afwas specialisten was Leen en Wolfgang en Benny ruimde alles altijd op. Je ziet het al ik was projectleider (volgens Wolfgang) Neen ik heb ook wel vanalles gedaan. Maar ook afgezien want Leen was niet min. Mijn sloffen was ik de eerste dag al kwijt. Ah ja een kooktip: een beetje zout in het water voor de aardappelen, wat spaghetti kruiden in de spaghetti saus, en dan vooral veeeel peper op het hoofdkussen, dan slaap je heel goed. of was dat van de drank ?

We lagen ook midden in de bossen met slechts 1 zanderige weg er naar toe. Maar zondag had het goed geregend en was de weg omgetoverd in een modderpoel, dus glijden met de auto.

Oh ja ik heb jou foto ook al gedownload naar hier, dus als je plaats gebrek hebt, kan je de oudste verwijderen. Ik had nog wat meer foto's van de natuur of stad of huis verwacht. De gezichten van al je vrienden herken ik toch niet.
Maar toch leuk om je nog eens te zien.

Tot de volgende

Groetjes

Gepost door: Papa | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.