18-09-07

over het weekend

hey,

Over het weekend:

Eigenlijk had ik de vrijdag gezegd dat ik niet veel goesting had om iets te gaan doen in het weekend want ik wilde eens op mijn gemak thuis gewoon chille. Maar er is toch redelijk wat gebeurt.

De vrijdag toen ik thuis kwam van het centrum (was iets gaan drinken met kameraden) zag ik dat iedereen buiten stond. De rede was dat mijn gastvader een nieuwe auto had gekocht. Hij was die ochtend vertrokken naar Salta, ik dacht voor zijn werk maar blijkbaar dus niet. Een nieuwe auto, dat moest gevierd worden dus gingen we uiteten. Ok zo gezegd zo gedaan, maar ik noet wel toegeven dat mijn gastvader lichtjes aan het overdrijven was met dat er niks met de auto mocht gebeuren. Zo moesten we dus buiten gaan zitten terwijl we het allemaal koud hadden gewoon omdat hij zo de auto in de gaten kon houden. Maar het grappigste was nog dat mijn gastvader zich ergens geparkeerd had waar dat nietr mocht, resultaat = boete, en dat terwijl hij die auto nog maar 5u ofzo had. Ik moest er wel om lachen, mijn gastzusje ook maar de rest zag er blijkbaar de humor niet van in.

De zaterdag was echt een dag om te vervelen, ik ben om 8u opgestaan om Everton - Manchester United  te zien (0-1), hier zenden ze al die wedstrijden van de premier league uit echt geweldig en daarna terug gaan slapen tot 14.30u. De rest van de dag was echt saai en verveelde me echt dus ging ik maar mee met mijn gastbroer en zijn kameraden naar Metropolis, dat is een discotheek. Het eerste 1.5u was wel tof maar daarna begon het wel wat saai te worden omdat die zich aan aant stelle waren, ik vind het ni erg als mensen dat doen, maar dat was er echt over, naar het kinderlijke toe. In ieder geval we waren rond 5u terug thuis, toen nog effe tv gekeken want het laatste uur had k 3 redbulls gedronken en mijn gastbroer kon ook niet slapen dus beetje praaten, tv kijken, k denk dat we om 6.30u echt in slaap vielen.

Ja en de zondag was zoals gewoonlijk, rond 14u opstaan en dan direkt barbeque eten en als ze hier dan gegeten hebben, gaan ze rond 16u de siesta slapen (is da nu ni chill ofwa) en om 18u terug opstaan om tot 2u op te blijven en dan terug gaan maffen.

Ahja ik heb ook nog gekeken naar de uitslag van STVV - KRC Genk (1-2), mijn dag was weer goed, STVV gaat dus duidelijk degraderen maarja dat wisten we wel.

Dat was het leuke nieuws van het weekend, nu het minder plezante: Anne (Nederland) heeft blijkbaar besloten om terug naar huis te vertrekken. Dus dat was wel jammer, maar het was blijkbaar beter voor haar gezondheid want ze kon hier niet eten, slapen dus ze is de zondag denk ik terug naar huis vertrokken en normaalgesproken moet ze morgen (dinsdag) aankomen.

dat was het zowat ongeveer, enkel nog proficiat aan Sarah (Denis) en Umut voor hun verjaardag vandaag en overnorgen, en natuurlijk ook voor Clara en Laura, maar jullie laat ik nog wel persoonlijk iets weten.

daag,

Christiaan  

04:33 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

STVV degraderen?????? Tja Christiaaneke da's natuurlijk op mijn ziel trappen als je zegt dat WIJ STVV gaan degraderen.... Ik zal u eens eigenhandig op uw bloe poep komen slaan!!! (grapje) STVV heeft wel (even ) voorgestaan ma soit... We zijn weer eens omgekocht door Genk.

Zeg zeg ik lees dat je volledig aan het "ontsporen"bent, Red Bulls zuipen, discotheken afschuimen tot een koet in de ochtend, maffen tot een koet in den dag... Amai gij gaat mogen afkicken als ge terug zijt en terg zwaar moet gaan blokken.... ;-)

Maar allee al een geluk dat ge u amuseert hé... Da's eerder een jaar fuiven dan iets anders zunne!!! (had ge toch nie beter Erasmusuitwisseling gedaan???)

An

Gepost door: Tante Anneke | 18-09-07

3x18 Dag zoon nog 1 dag en jullie worden 18 Wat is de tijd toch omgevlogen


;
Dag zoon nog een dag en jullie worden 18. Wat is de tijd toch omgevlogen Nu komen jullie in de volwassenenwereld terecht.Hopelijk met weinig zorgen maar met veel geluk ;liefde en romantiek.Zaterdag vieren we je zussen(met vrienden) Zondag met familie ook jij zult aanwezig zijn in ons gedachten.Ik wens jou ook een toffe dag toe en stuur me zeker een foto op als hun traditie is uitgevoerd. Ik mis je om je vast te pakken en je 18 kussen te geven.Het is hier erg stil Laura een week in Leuven ;Clara heeft 2dagen les tot 19uur en papa is altijd laat thuis.Nu zoals afgesproken bellen we de dag van je verjaardag. Amuseer je nog en trek je niet teveel aan van sommige reacties die je krijgt.Ik heb je gezegd een oor in en een oor uit.Heel veel dikke kussen en tot vrijdag.De groetjes nog van onkel Tony en tante Lily van hilde en Willem Herman en vrouw Zia Renata en Maurizio en nona en nono uit Italie en van de hele families. Daaaaaaaaaaaaaaaaaag.

Gepost door: Mama | 20-09-07

Hé zeg als uw mama zegt "ene oor in andere oor uit" & "niets aantrekken van wat sommige hier schrijven" hoop ik niet dat ze mij bedoeld hé. Ma ge kent mij al ondertussen, ik ben een dik plaagbeest, dus da's allemaal met veeeeeel humor en geplaag geschreven! (ben zelf ook niet zo heilig geweest toen ik op kot zat ma ja dat wist gij ook al...) Allee amuseert u en dikke party op uw 18 jaar! Hoe doen ze dat in Argentinië???

An

Gepost door: Tante Anneke | 20-09-07

Happy Birthday Dag Christiaan,

In koor zingen wij: Happy Birthday to you, in de wei loopt een koe, en die koe zingt I love you, happy Birthday to you!!! Enjoy!!!

Vanwege ons allemaal!!!

Gepost door: Ome Johan, tante Anneke, M&M en Lukas | 20-09-07

Gelukkige Verjaardag!! Gelukkige 18de verjaardag. Vier het maar goed in Argentinië.
Dan vertrek ik nu maar eens naar school.
Groetjes,
P-J

Gepost door: P-J | 21-09-07

Gelukkige verjaardag !! Vanuit Hasselt wensen we je een geweldige 18de verjaardag toe !! Ook een dikke proficiat aan je zussen ! Zet het weekend dan maar passend in gang...Groetjes ! Estelle

Gepost door: mama van Raquel | 21-09-07

¡ Feliz cumple! Dag Christiaan!

Het is vandaag een super drukke dag ( jaja, ze kunnen hier goed feesten die Argentijnen)door ¨el dia del estudiante¨.en in het half uurtjen dat ik even terug naar huis ben gekeerd om mich te gaan douchen , kom ik je even een dikke proficiat wensen. Ook al kunnen ze je geen wreed marginale tuin zoals de Belgen het doen geven..,voor de jongens hier is 18 ook een belangrijke leeftijd. Nu kan je ook legaal zuipen haha ; )
Dikke zoen
Diana vanuit Andalgalá

Gepost door: Señorita Diana | 21-09-07

gelukkige verjaardag Hey,
ik weet dat het een dag te laat is maar hier is het dan toch: feliz cumpleaños!
Ik hoop dat het goed is, en anders: gelukkige verjaardag.

Gepost door: Margo | 22-09-07

De commentaren zijn gesloten.