14-09-07

Marathon

Hey, hier ben ik weer. Over het weekend: de zaterdag ben ik dus met mijn gastmama naar die marathon geweest. In feite was het gewoon een parcours van 5km en ik dacht dat ik dat wel aankon.We gingen daar dus naartoe, samen met vrienden van mijn gastmoeder die wat samen met haar gaan fitnessen. Maar vor we effectief vertrokken, werden er eerst nog tombolas enzo gehouden en werden er prullen verkocht, .... en dat allemaal voor het goede doel. Er was daar dus geen bescherming tegen de zon en ik had geen pet bij dus hebben wij daar 45 min in de volle zon (39 graden) gewacht om van start te kunnen gaan.Maar ik kon daar dus niet zo goed tegen, in feite logisch als je denkt dat in België in de zomer, de temperatuur maar maxima’s van 27 graden haalt. Ik kreeg het plots heel benauwd, kreeg een gevoel dat ik moest overgeven en kreeg tintelingen in mijn armen en benen. Ik wilde nog tegen mijn gastmoeder zeggen dat ik het warm had maar het enigste wat eruit kwam was „da puta madre que calor“ en toen werd alles zwart voor mijn ogen. Toen ik terug iets zag, lag ik op de grond met een ambulancier langs mij en mijn gastmoeder die maar bleef herhalen; „hij komt uit belgie en is de warmte niet gewoon“; Ik was dus flauwgevallen van de hitte. Ik had blijkbaar niet genoeg gedronken en teveel vocht verloren van het zweten (ja gewoon door daar te staan), waardoor mijn bloeddruk heel laag was en ik dus omviel. Maar uiteindelijk alles goeie, ben nog in de ambulance moeten gaan liggen waar ik zuurstof, sportdrank en een lekstok kreeg en daarna was alles terug goed. Ik was nog snel genoeg bij mijn positieven om aan een kameraad van mijn gastmoeder te vragen of die een paar foto’s wilde nemen dus als ik terug kom of als die computer hier terug fantsoenlijk bolt zal ik die wel laten zien.Maarja dat is dus 1 van de vele levenslessen die ik hieruit zal leren; als het warm is, maakt ni uit gewoon water zuipen, niet drinken. Ohja ik heb die 5km daarna maar gewandeld, lopen zat er niet meer in.De rest van het weekend heb ik niet veel gedaan, had ook niet veel goesting/energie.Maarja mijn eerste „marathon“ zal ik toch niet rap vergeten. De maandag die daarop volgde ben ik gewoon nog naar school gegaan, ik wilde nog mijn gastmoeder proberen te overtuigen dat ik me nog slapkes voelde om naar school te gaan maar ze trapte er niet in dus helaas. Maar de dinsdag was het alweer een vrije dag, alweer een dia de .... (heb geen idee) maar hier hebben ze dus voor ales wat ge u kunt inbeelden een dag; dia de estudiante, dia de inmigrante, dia del professore, dia del niño, dia del ... (vul zelf maar in). Dus omdat we dinsdag geen les hadden, zijn we maar maandagavond gaan stappen met een groepke uit de klas, ik denk dat we met 12 man ofzo waren. Het was wel tof, heb me goed geamusseerd, en de dinsdag dan weer goed lang uitgeslapen om de woensdag weer „fris“ naar school te kunnen.Dat was het weer zo ongveer. Tot de volgende, Christiaan    

05:12 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Slappe janus Wat meer redbull drinken dus... Uw mama zal content zijn dit te lezen ;-)

Gepost door: Tante Anneke | 14-09-07

Ola amigo No sabía que usted puede maldecir ya esta manera.
"da pu........".
Ik merk dat jij "the time of youre life" hebt.
Ben jij echter niet beschaamd om als getrainde atleet niet eens de 5 km vol te maken.
Nu, als er veel volk was,dan ben jij zeker opgevallen en spreken ze over 5 jaar nog over die struise belgische atleet die van een beetje zon al tegen de vlakte gaat.
Hoe zit het trouwens met de schoolresultaten?
Of is dit een verkeerde vraag.
Ik hoor (lees) dat de leerkrachten daar geen goesting of karakter hebben.
Hou er rekening mee dat ik als instructeur de eerste maanden nog veel werk aan U heb om U eerst op het goede pad te krijgen vooraleer ik met U de weg op ga.
Denk er ook aan dat je overal nog eens moogt terugkeren..........om je te verontschuldigen (grapje)
Maak er nog heb beste van en "enjoy life".

Gepost door: Valerio | 14-09-07

happy birthday !!! Dag Christiaan ! Een dikke proficiat met je verjaardag ! (hoop dat ik me niet vergist heb van datum....), maak er maar een argentijns feest van voor de verandering...raquel breekt haar hoofd over een "passend" cadeautje...maar dat komt dik in orde..Amuseer je vooral,het is toch bijzonder om daar je verjaardag eens te vieren!Doe ook de hartelijke groeten aan je ouders! Veel plezier nog de komende maanden, en ook de groeten aan Raquel en Nelleke! Salut.

Gepost door: mama van Raquel | 14-09-07

Hallo ! Je blijkt dus volgende week pas jarig te zijn...ik was dus een week te vroeg !(normaal ben ik altijd te laat); maar dat is niet erg, dan feliciteer ik je nog eens volgende week !
Groejes uit het verre Hasselt.

Gepost door: mama van Raquel | 15-09-07

Nog 6 dagen Hoi Christiaan,

Nog 6 dagen, ben je al aan het aftellen?
Laura zei in de week dat zij dit jaar als eerste verjaart. 5 uur eerder. Klopt niet want het is 4 uur en 53 min.

Je hebt het er nog goed vanaf gebracht afgelopen zaterdag. Zorg maar dat je altijd voldoende drinkt.

We hebben vandaag heel toevallig Patricia gezien. Ze vroeg hoe het met je was.

Vier nog goed vrijdag.

Groetjes

Gepost door: Papa | 15-09-07

mis u Hey Christiaan
ik was erg geschrokken toen ik begon te lezen maar toen je zei dat alles goed was gekomen kon ik weer ademen hihi

groetjes Margo
P.S.: Veel water drinken he :)

Gepost door: Margo | 17-09-07

hi!!!!
Christiaan...

pasaba
x tu blog
para decirte
que sos
un chico
excelente
y que me
caes muy...
GOOD..
JEJJEJE
me encanta cuando
hablamos
y joaquin
nos tiene q traducir
jajjaja
es un cago de risa!!!

bue...
NENE
ME VOY

TE DEJO UN KISSS
Y ALWAYS LUCKY...

bYe

^*^D@ySs^*^

espero
q Argentina...
t guste.

=)=)=)

Mu@

Gepost door: D@ySs | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.