01-08-07

Nieuw gastgezin

hey

 

jaja vandaag was wel een leuke dag, vanmorgen vroeg moeten opstaan (om 7u) voor naar de ambassade van Argentinië in Brussel te gaan. Dat ging eigenlijk heel vlot hooguit 10 min (met wachttijd erbij) en daarvoor dan een 2u moeten rijden maar dat neem ik er graag bij.

Alhoewel ik op de terugweg toch een hol gevoel had in mijn maag omdat ik nog altijd niet zeker was over mijn gastgezin want ik was te weten gekomen dat het maar een tijdelijk gastgezin was dat ik toegewezen gekregen had.

 

Maar dat is nu helemaal weg want rond de middag kreeg ik een telefoontje van Leen van YFU met de boodschap dat ik een vast gastgezin gekregen heb. Ik kom nu helemaal in het noorden terecht in de provincie Tucuman.

 

Hieronder zie je de gegevens van mijn gastgezin:

 

Hostfather: Osvaldo Mario Orazi

Age: 49

Occupation: Merchant

Hostmother: Laura Liliana Busila

Age: 42

Occupation: Merchant

Hostsisters: Melina Age 20

Juliana Age 16

Hostbrother: Gino Age 11

Address: Salas y Valdes 627

City Yerba Buena

Province: Tucuman

13:47 Gepost door Christiaan in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Aan de naam van je gastmoeder te zien, kan je het gewoon niet beter treffen!!

Gepost door: Laura | 01-08-07

Heey1

Nu heb ik geen slaap plek meer in het midden van Argentinie als ik ga reizen!;)

achja fijn dat je nu een vast gastgezin hebt!

tot over 5 dagen in Alaska!

xx Inge

Gepost door: Inge | 01-08-07

leuk dagge nu toch eindelijk zekerheid hebt over uw gastgezin. Ik hoop dat wa zal mej vallen en veel succes maandag mej u vertrek he.
groetjes
de vincent

Gepost door: vincent | 02-08-07

Goede reis Hopelijk ene behouden vlucht waarbij je in de watten gelegd wordt door wondermooie airhostessen! Hopelijk horen we snel hoe je vlucht en je eerste stappen op Argentijnse bodem zijn geweest!

Gepost door: Tante Anneke | 05-08-07

Vertrokken Ja, vanmorgen kon hij maar moeilijk uit zijn bed(6u30). Geen file dus waren we op tijd (te vroeg natuurlijk) in Zaventem. De vlucht naar New York was op tijd (11:37) vertrokken. Wij zijn nu al moe.....
Christiaan maak het goed in Argentië.

Gepost door: Marc | 06-08-07

ja christiaan,
nu zullen we je een jaartje niet meer zien op alle gelegenheden waar de familie voor samen komt. Maar hopelijk horen we nog wel veel van je.. Stijn zal je ook missen denk ik .. nu is hij immers zijn mede-reus kwijt en er gaat nu dus alleen met hem gelachen worden ;).
Maak er daar in Argentinië maar het beste jaar van uw leven van (en pak een schone Argentijnse mee naar huis, dan kan die mij Spaans leren!)

veel plezier in Argentinië,
tot hoors/mails/blogs/...

Gepost door: je grote nicht Lien | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.